Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix filmatiserer to noveller af Stephen King

Netflix filmatiserer to noveller af Stephen King

05/11/2016 | Flixfilm

geralds-game-stephen-king-netflix-danmark-dkNetflix har kastet sig over at filmatisere novellerne 1922 og Gerald’s Game fra den anerkendte gyser- og fantasy-forfatter Stephen King.

Det skriver The Hollywood Reporter.

1922 handler om utilregnelige Wilfred James, der myrder sin kone Arlette. Men efter at have begravet hende bliver han terroriseret af rotter og hans liv begynder at ramle sammen – med overbevisning om at det er hans kone, som hjemsøger ham.

Filmen instrueres af Zak Hilditch (These Final Hours, The Toll), mens Thomas Jane (The Expanse, The Mist) spiller Wilfred Jame og Molly Parker (House of Cards, The Road) spiller Arlette.

Gerald’s Game instrueres af Mike Flanagan (Hush, Ouija: Origin Of Evil) og handler om Gerald (Bruce Greenwood) og Jessie (Carla Gugino), der tager på en romantisk tur til deres sommerhus. Under en sexleg hvor Jessie spændes fast til sengen med håndjern, tager tingene en uventet drejning. Hun efterlades fanget, alene mens smertefulde erindringer fra sin barndom plager hende. Hendes eneste selskab er en sulten omstrejfende hund, stemmerne i hendes hoved og muligvis nogen, der ser hende fra hjørnet af det mørke soveværelse.

LÆS OGSÅ:   Prisbelønnet detektiv-serie 'Monk' kommer på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke første gang at Stephen Kings værker filmatiseres. De mest nævneværdige er bl.a. The Shining (Ondskabens Hotel), It (Det Onde), Under the Dome og The Shawshank Redemption (En Verden Udenfor), som er baseret på novellen Rita Hayworth and Shawshank Redemption fra 1982.

Der ingen premieredato på filmene, men produktionen skulle være i gang, så det må forventes at 1922 og Gerald’s Game kan ses på Netflix Danmark i løbet af 2017.
Skriv kommentar