Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix filmatiserer ‘Winx Club’

Netflix filmatiserer ‘Winx Club’

15/03/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har valgt at bringe historien om de 6 feer i animationsserien ‘Winx Club’ til live i en helt ny “live-action” ungdomsserie.

“Live-action” betyder, at den kommende serie vil være med rigtige skuespillere og ikke animeret som det er tilfældet med de originale serier. Det vil i øvrigt være første gang, at feerne bliver filmatiseret.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Serien ‘Winx Club’ blev skabt i Italien i 2004 og er siden blevet én af de mest populære animationsserier på Netflix, som i 2016 også havde eksklusiv premiere på spin-off-serien ‘World of Winx’ fra samme univers. Netflix oplyser, at serien er meget populær over hele verden.

Planerne om at filmatiserer ‘Winx Club’ er dugfriske, så streamingtjenesten har endnu ingen oplysinger om premieredato eller medvirkende skuespillere, men Erik Barmack, VP of International Originals hos Netflix, udtaler i pressemeddelelsen;

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for 'Bird Box'-efterfølger

Artiklen fortsætter under annoncen

“Winx er et globalt fænomen og vi er begejstret for at være med til at udvikle det næste spændende kapitel af Winx, hvor de berømte feer vil vokse med deres publikum og vil udforske komplekse temaer som virkelige teenagere”.

Se ‘Winx Club‘ og ‘World of Winx‘ på Netflix Danmark.
2 kommentarer til Netflix filmatiserer ‘Winx Club’

  1. Forvikret - kl. 08:19, 23-04-2018:

    Men kommer sæson 6 og 7 på Netflix?

  2. Svar mig - kl. 11:48, 12-07-2020:

    Kommer der ikke sæson 6 & 7 af winx club har ventet i meget lang tid nu

Skriv kommentar