Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix-filmen ‘Bright’ får en efterfølger

Netflix-filmen ‘Bright’ får en efterfølger

04/01/2018 | Flixfilm

Der har været rygter om det de seneste dage, men nu har streamingtjenesten Netflix netop bekræftet, at den milliondyre originalfilm ‘Bright’ får en efterfølger.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse, samt en video udsendt på de sociale medier, som kan ses nederst i artiklen.

‘Bright’, som er instrueret af David Ayer (Fury, Suicide Squad, Training Day) og har Will Smith (Bad Boys) og Joel Edgerton (Exodus: Gods and Kings) i hovedrollerne, havde premiere den 22. december 2017 og er efterfølgende blevet den mest sete Netflix film nogensinde inden for den første uge efter premieren og placerer sig som #1 over mest sete film på Netflix i samtlige lande (190+ lande) siden sin udgivelse.

Dette til trods for at filmen har delt vandene – især hos medierne. Selv ikke Flixfilms egen anmelder var imponeret af filmen. Men anmeldelser giver som bekendt ikke altid et retvisende billede og det lader til at ‘Bright’ har været særdeles populær hos Netflix-medlemmerne.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 15 – 2024)

Netflix har hverken offentliggjort hvornår ‘Bright 2’ får premiere eller om det bliver en decideret sequel eller prequel, men det er bekræftet at både David Ayer, Will Smith og Joel Edgerton vender tilbage i den nye film.

Artiklen fortsætter under annoncen

Actionthrilleren ‘Bright’ foregår i en verden hvor mennesker og overnaturlig væsner som orker, elver, alfer og feer lever side om side, hvori vi følger to betjente, som håndterer kriminellehandlinger hvori der indgår magi. Samtidig med at de kæmper med deres indbyrdes forskelle, skal de sammen kæmpe mod fjenden og sørge for, at et dødbringende relikvie ikke havner i de forkerte hænder, da det vil have fatale konsekvenser.

Se ‘Bright‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar