Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-filmen ‘The Kissing Booth’ får en efterfølger

Netflix-filmen ‘The Kissing Booth’ får en efterfølger

15/02/2019 | Flixfilm

kissing booth 2 netflix efterfølger danmark premiereStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at den yderst populære teenage-film ‘The Kissing Booth’ får en efterfølger.

‘The Kissing Booth’ med Joey King og Joel Courtney havde premiere på Netflix i sidste år og blev hurtigt en store succes hos Netflix-medlemmerne.

Streamingtjenesten kunne i december 2018 således offentliggøre, at ‘The Kissing Booth’ var den Netflix-film, som er blevet gen-set flest gange i 2018. Mere end halvdelen af dem, som havde set den første gange valgte at se den igen.

Der er ingen oplysninger om premieredato eller plot i ‘The Kissing Booth 2’, men Netflix har offentliggjort nedenstående video, som bekræfter den kommende fortsættelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den første ‘The Kissing Booth’ kysser teenageren Elle i al hemmelighed kysser med skolens lækreste dreng, risikerer hun at miste sin bedste ven.

Teenage-dramaet ‘To All the Boys I’ve Loved before’, som er i samme boldgade som ‘The Kissing Booth’, hvor Lara Jeans stille high school-liv bliver vendt på hovedet, da hendes hemmelige kærlighedserklæringer bliver sendt til de fem, hun er forelsket i, var også en af de mest populære film på Netflix i 2018. ‘To All the Boys I’ve Loved before’ får også en efterfølger.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Stronghold'

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Kissing Booth 2’ får premiere på Netflix.

Se ‘The Kissing Booth‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar