Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-filmen ‘The Kissing Booth’ får en efterfølger

Netflix-filmen ‘The Kissing Booth’ får en efterfølger

15/02/2019 | Flixfilm

kissing booth 2 netflix efterfølger danmark premiereStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at den yderst populære teenage-film ‘The Kissing Booth’ får en efterfølger.

‘The Kissing Booth’ med Joey King og Joel Courtney havde premiere på Netflix i sidste år og blev hurtigt en store succes hos Netflix-medlemmerne.

Streamingtjenesten kunne i december 2018 således offentliggøre, at ‘The Kissing Booth’ var den Netflix-film, som er blevet gen-set flest gange i 2018. Mere end halvdelen af dem, som havde set den første gange valgte at se den igen.

Der er ingen oplysninger om premieredato eller plot i ‘The Kissing Booth 2’, men Netflix har offentliggjort nedenstående video, som bekræfter den kommende fortsættelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den første ‘The Kissing Booth’ kysser teenageren Elle i al hemmelighed kysser med skolens lækreste dreng, risikerer hun at miste sin bedste ven.

LÆS OGSÅ   Netflix vil igen lave film og serier i Danmark

Teenage-dramaet ‘To All the Boys I’ve Loved before’, som er i samme boldgade som ‘The Kissing Booth’, hvor Lara Jeans stille high school-liv bliver vendt på hovedet, da hendes hemmelige kærlighedserklæringer bliver sendt til de fem, hun er forelsket i, var også en af de mest populære film på Netflix i 2018. ‘To All the Boys I’ve Loved before’ får også en efterfølger.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Kissing Booth 2’ får premiere på Netflix.

Se ‘The Kissing Booth‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar