Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix finansierer ny sæson af TV 2’s dramaserie Rita

Netflix finansierer ny sæson af TV 2’s dramaserie Rita

12/01/2015 | Flixfilm

rita sæson 3 netflix danmarkDen danske serie om den politisk ukorrekte skolelærer Rita får en tredje sæson. Det er resultatet af et helt nyt samarbejde mellem TV 2 og Netflix. Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Rita sæson 3, der er muliggjort af et økonomisk samarbejde mellem blandt andre TV2 og Netflix, forventes at komme på Netflix Danmark i løbet af foråret 2015 – kort tid efter at serien er blevet vist på tv. Det er på nuværende tidspunkt kun muligt at se første sæson af Rita på Netflix Danmark, men det må forventes, at sæson 2 bliver tilføjet inden længe således man kan se alle episoder når tredje sæson får premiere.

I sæson 3 fortsætter historien om skolelæreren Rita, der er uafhængig, åbenhjertig og elsket af sine elever, men som stadig har udfordringer, når som stadig mangler at blive helt voksen på privatfronten.

– En ny sæson af Rita har længe stået på vores ønskeseddel, fordi Rita er en original og moderne dramaserie, der samtidig sætter fokus på de udfordringer, de danske folkeskolelærere hver dag står overfor. Det økonomiske samarbejde med Netflix har været afgørende for, at vi nu er i gang med produktionen af tredje sæson af Rita, siger TV 2s programdirektør, Anne Engdal Stig Christensen.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Afgrunden'

– En vigtig del af vores mission er at udvælge de bedste tv-serier fra hele verden og gøre dem tilgængelige for vores seere på verdensplan. Danmark er verdensberømt for store tv-dramaer, og Rita er elsket af mange Netflix-medlemmer, siger Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye sæson af Rita forventes klar til TV 2 i foråret 2015 og vil være tilgængelig på Netflix Danmark kort efter.
Skriv kommentar