Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix finder Anthony Bridgertons forelskelse til sæson 2

Netflix finder Anthony Bridgertons forelskelse til sæson 2

16/02/2021 | Flixfilm

bridgerton saeson 2 simone AshleyOptagelserne til anden sæson af den vanvittigt populære Netflix-serie ‘Bridgerton‘ er så småt begyndt at være i gang.

Netflix kan i hvert fald meddele, at man har fundet en ny hovedrolleindehaver til at spille den ældste af Bridgerton-søskende – Anthony Bridgerton – kommende forelskelse.

Der er tale om Simone Ashley (‘Sex Education’, ‘Because the Night’), der i rollen som den kloge Kate Sharma netop er landet i London og hurtigt vækker interesse hos Anthony.

Historien er baseret på andet kapitel i Julia Quinns romantiske bogserie, The Viscount Who Loved Me.

Simone Ashley bridgertonFørste sæson af ‘Bridgerton’ havde premiere 25. december 2020 og er allerede blevet den mest sete Netflix-serie nogensinde. Flere end 82 millioner husstande har set den romantiske, skandaløse og kvikke serie.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Bridgerton’ følger Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), den ældste datter i den magtfulde Bridgerton-familie, idet hun gør sin debut på Regency-Londons konkurrenceprægede ægteskabsmarked – i håb om at følge i sine forældres fodspor og finde ægte kærlighed, men med Kate Sharma ankomst, ser det ud til at Anthony Bridgerton får meget mere skærmtid i den nye sæson.

Foruden overstående medvirker også Jonathan Bailey (“Anthony Bridgerton”), Nicola Coughlan (“Penelope Featherington”), Claudia Jessie (“Eloise Bridgerton”), Ruby Barker (“Marina Thompson”),Adjoa Andoh (“Lady Danbury”) og Golda Rosheuvel (“Queen Charlotte”)

Se første sæson af ‘Bridgerton‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar