Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix finder hovedrollen til Jo Nesbøs krimimysterium ‘Harry Hole’

Netflix finder hovedrollen til Jo Nesbøs krimimysterium ‘Harry Hole’

22/05/2024 | Flixfilm

Forleden afslørede Netflix hovedrollen og den øvrige rolleliste til Jo Nesbøs længe ventede krimiserie om den indadvendte detektiv Harry Hole, baseret på de internationalt storsælgende kriminalromaner.

Samtidig kunne streamingtjenesten offentliggøre titlen, som slet og ret bliver ‘Harry Hole’ eller ‘Detective Hole’, som den hedder på engelsk.

Offentliggørelsen skete ved en pressekonference på den ikoniske Restaurant Schrøder i Oslo, der også udgør Harry Holes ”andet hjem” i romanerne.

Tobias Santelmann (‘Exit’, ‘The Arctic Convoy’) skal spille hovedrollen som den legendariske detektiv Harry Hole i fornemt selskab med Joel Kinnaman (‘Altered Carbon’, ‘The Suicide Squad’) som Tom Waaler og Pia Tjelta ‘(Made in Oslo’, ‘State of Happiness’) som Rakel Fauke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jo Nesbø har skrevet og skabt thriller-dramaseriem kriminalkommissæren Harry Hole, der under overfladen er et nuanceret karakterdrama om to politibetjente – og angivelige kolleger – der opererer på hver sin side af loven.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Eric'

Gennem hele første sæson kæmper Harry mod sin mangeårige modstander, den korrupte kriminalbetjent Tom Waaler. Harry er en genial, men plaget drabsefterforsker, der slås med sine indre dæmoner.

Alt imens de to betjente navigerer gennem det strafferetlige systems etiske gråzoner, må Harry gøre alt, hvad han kan, for at fange en seriemorder og stille Waaler til regnskab, før det er for sent.

Serien produceres af det førende film- og tv-produktionsselskab Working Title og vil blive optaget i Oslo. Optagelserne begynder den 23. maj.

Der er ingen oplysninger om hvornår serien forventes, at få premiere på Netflix.
Skriv kommentar