Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix finder serie-afløser til ‘House of Cards’

Netflix finder serie-afløser til ‘House of Cards’

06/02/2018 | Flixfilm

Når ‘House of Cards’ sæson 6 rammer Netflix senere på året er der tale om den endegyldigt sidste sæson af serien, som på det seneste har været ude i et stormvejr. Det bliver dermed et farvel til ét af Netflix helt store serie-flagskibe.

Det tyder dog på, at Netflix er klar i kulissen med en ny politisk storserie, som skal løfte arven fra ‘House of Cards’.

Det amerikanske medie Deadline rapporterer, at Netflix har købt rettighederne til at producere serien ‘The Politician’, der i modsætning til ‘House of Cards’ ikke vil være helt så dyster og mørk.

Tony-vinderen Ben Platt (‘Pitch Perfect’) har allerede skrevet under på at medvirke, mens kontrakter stadig forhandles med Oscar-vinderne Barbra Streisand (‘Meet the Fockers’) og Gwyneth Paltrow (‘Iron Man’) (billede).

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ikke sluppet mange information ud, men ‘The Politician’ vil følge en velhavende politiker fra Santa Barbara og hver sæson vil byde på nye politiske udfordringer. Netflix har skrevet under på at lave to sæson af serien.

LÆS OGSÅ   'Shadow and Bone'; Premieredato og detaljer på stærkt imødeset fantasy-serie afsløret

Deadline mener at vide, at serien er blandt de største tv-aftaler, som vil blive indgået i år.

Ingen premieredato er afsløret, men det må formodes, at ‘The Politician’ først kan ses på Netflix til næste år eller senere, da produktionen, som det fremgår af oplysningerne, stadig er på et meget tidligt stadig.    Skriv kommentar