Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix fjerner indhold uden varsel

Netflix fjerner indhold uden varsel

10/04/2014 | Flixfilm

netflix indhold udvalg forsvinder væk dkHar du oplevet, at den serie som du var i gang med at se pludselig er forsvundet fra Netflix? Så er du ikke alene. Flere brugere og medier rapporterer nemlig, at Netflix har gjort det endnu sværere for deres medlemmer, at se hvornår film og serier forsvinder fra streamingtjenesten.

Tidligere offentliggjorde Netflix en oversigt over hvilke titler som ville forsvinde indenfor nærmeste fremtid, men efter flere negative artikler og opmærksomhed valgte Netflix for et års tid siden, at fjerne denne oversigt. Streamingtjenesten introducerede dog samtidig muligheden for, at se udløbsdato under de enkelte titler på Netflix.com og lovede at man ville modtage en notifikation hvis en film eller serie som var tilføjet til ‘Min Liste’ stod til at forsvinde, men det er altså denne information som Netflix nu helt har fjernet. Det er på nuværende tidspunkt stadig muligt, at finde på udløbsdatoer på enkelte titler, men denne information bliver altså mere og mere indskrænket.

Grunden til Netflix har fjernet udløbsdatoerne er øjensynligt således deres medlemmer ikke vil opleve, at udvalget bliver mindre og dermed undgå eventuel negativ omtale. Det er dog kendt at Netflix har et dynamisk udvalg og film og serier derfor forsvinder for at blive erstattet med nye, men uden informationer omkring hvornår titler forsvinder gør Netflix det svært for deres medlemmer, at vide hvornår de skal se en bestemt titel før den er væk.

LÆS OGSÅ:   Den prisvindende detektiv-komedieserie 'Psych' kommer på Netflix

Film og serier forsvinder fra streamingtjenesten, da Netflix oftest indgår aftaler om rettighederne i en begrænset periode. Denne periode er normalt på 2-3 år, men der kan være særlige tilfælde hvor en titel kun er tilgængelig i meget kort tid. Det har f.eks. været tilfældet med Ringenes Herre trilogien, som kun kunne ses i december.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Netflix fjerner indhold uden varsel

  1. Søren Hvidberg Damgaard - kl. 18:51, 20-05-2015:

    Jeg var lige igen med five-0. Så fjerner i den bare. Dårlig kunde behandling!!! Jeg er nu ved at se venner, hvis i også fjerner den, er det vist på tide jeg finder en anden udbyder. 🙁

Skriv kommentar