Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix fordobler antallet af “Originals”

Netflix fordobler antallet af “Originals”

28/09/2018 | Flixfilm

Denne artikler lyder lidt som en gentagelse af Netflix fordobler antallet af nye originale serier i 2016 fra december 2015, men det er nok en gang sandt.

Streamingtjenesten Netflix har nu 230 originale film og serier i deres katalog, men det vil snart blive mere end fordoblet, da omkring 250 nye film- og serieprojekter er på tegnebrættet på nuværende tidspunkt.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Originale film og serier fra Netflix er de titler som streamingtjenesten selv ejer og derfor ikke er underlagt finurlige rettighedsaftaler, som det er tilfældet med ikke-originaler, der har det med at bliver fjernet fra Netflix efter en given periode.

Man kan dermed forvente, at de originale film og serier fra Netflix altid vil være tilgængelige på streamingtjenesten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt originale serier og film fra Netflix finder man ‘Stranger Things‘, ‘Black Mirror‘, ‘The Crown‘, ‘Anne fra Grønnebakken‘, ‘Orange is the New Black‘ og mange flere.

LÆS OGSÅ:   Familieserien 'Parenthood' kommer snart på Netflix

Årsagen til den massive investering i ‘Originals” er naturligvis den stigende konkurrence på markedet. På nuværende tidspunkt er de primære konkurrenter Hulu, HBO og Amazon Prime, men inden længe træder Disney og Apple også ind på markedet. Alle investerer enorme summer for at kunne blive det næste Netflix og vinde kundernes gejst.

Netflix har også tidligere udtalt at streamingtjenesten får mest for pengene ved at producere indhold selv og at erhvervelsen af rettigheder til andre produktionsselskabers film og serier er dyrt og ikke nødvendigvis ligeså populært som det indhold Netflix selv har skabt.
1 kommentar til Netflix fordobler antallet af “Originals”

  1. Britta - kl. 07:42, 30-09-2018:

    Jeg giver ikke meget for alt det i fyrer af, det er jo ingen ting i forhold til USA’S Netflix = bedre og billigere i forhold , fik lige at vide at Danmark betaler mest ?

Skriv kommentar