Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix fordobler produktionen af originalt indhold

Netflix fordobler produktionen af originalt indhold

08/11/2014 | Flixfilm

netflix internet danmarkNetflix-direktøren Reed Hastings udtalte forleden til den tyske avis Die Zeit, at streamingtjenesten vil fordoble deres produktion af originale serier og film, som Orange Is the New Black og House of Cards, de kommende år.

Streamingtjenesten Netflix bruger årligt 18 milliarder på indhold hvoraf ca. 10% på nuværende tidspunkt går til egenproduktioner. Hvorvidt det samlede budget til film og serier dermed fordobles eller der blot bruges en større procentdel af pengene på Netflix-serier, uddybede Reed Hastings ikke.

Netflix er allerede igang med produktionen af utallige nye serier og film, heriblandt serien om den berømte opdagelsesrejsende Marco Polo, som får premiere til december.

Til næste år kommer der bl.a. en ny dramaserie kaldet Bloodline, der er lavet af skaberne af den populære serie Damages, og science fiction-serien Sense8, som er skabt af The Wachowskis, der har stået bag de anmelderroste Matrix film. Endvidere kan der forventes nye sæsoner af Orange Is the New Black, House of Cards og Hemlock Grove.

LÆS OGSÅ   Netflix afslører premieredatoen på ny dramaserie om kendis-kriminel

Artiklen fortsætter under annoncen

Endvidere har Netflix kastet sig ind i filmbranchen og laver fire helt nye film med Adam Sandler og efterfølgeren til den Oscar-vindende Tiger På Spring, Drage I Skjul.

En hurtigt optælling viser, at Netflix har gang i over 30 serier og film, som får premiere de kommende år og flere nye produktioner kommer hele tiden til.
1 kommentar til Netflix fordobler produktionen af originalt indhold

  1. Peter P - kl. 11:47, 29-12-2014:

    Jeg har læst at Netflix for et par år siden fik tilbuddet om at producere nye sæsoner af Terra Nova. Den serie er supergod, og det var noget af en karklud i ansigtet at erfare, at den er skrinlagt.
    Vil I ikke sende opfordring til hovedafdelingen om at tage den op igen.
    Som jeg kan læse på nettet, er der stor sorg over at den ikke fortsætter.

Skriv kommentar