Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix foreslår: 5 suveræne sportsfilm

Netflix foreslår: 5 suveræne sportsfilm

23/02/2018 | Flixfilm

Vinter-OL i PyeongChang blev skudt i gang den 8. februar og har budt på diverse discipliner lige fra kælk til curling og skihop. Vinterlegene er nu ved at nå til vejs ende, og hører du til de OL-entusiaster, der har nydt de mange timers underholdning de sidste uger, så fortvivl ikke.

Der findes nemlig et stort antal film og serier på streamingtjenesten Netflix, som omhandler sveddryppende sportsgrene der får adrenalinen i top – Helt uden at forlade sofaen.

Netflix har herunder samlet 5 suveræne sportsfilm til dig, der slet ikke har fået nok af sport. God fornøjelse!

Moneyball

Dette drama følger den sande historie om en tidligere manager, Billy Beane (Brad Pitt), der udfordrer systemet og bruger usædvanlige metoder i forsøget på at få de bedste spillere til baseballholdet Oakland Atletics’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Moneyball på Netflix Danmark.

Ali

Verdens største bokser, Muhammad Ali, og hans fantastiske karriere er omsat til et brag af en actionfilm med Will Smith i hovedrollen.

Se Ali på Netflix Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Scoop'

Creed

Den unge Adonis Creed, søn af den afdøde verdensmester i sværvægt, Apollo Creed, drager til Philadelphia med drømmen om at få en plads i boksehistorien. Her overtaler han sin fars gamle rival, Rocky Balboa (Sylvester Stallone), til at træne ham.

Se Creed på Netflix Danmark.

Coach Carter

Coach Carter handler om den kontroversielle basketballtræner, Ken Carter, der blokerer skolens gymnastiksal og tvinger sit ubesejrede basketballhold til at læse lektier. Denne beslutning skal vise sig at vække national opsigt i USA.

Se Coach Carter på Netflix Danmark.

Glory Road

I 1965 overtager den karismatiske træner, Don Haskins, et tabende basketballhold på Texas Western University og udfordrer konventionerne ved at sætte syv sorte spillere på banen. Denne beslutning resulterer i trusler – og holdets uventede succes sender chokbølger gennem hele basketball-verdenen.

Se Glory Road på Netflix Danmark.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar