Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix forlænger aftale med Adam Sandler

Netflix forlænger aftale med Adam Sandler

24/03/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix og Adam Sandler har netop forlænget deres samarbejde, hvilket betyder at den amerikanske komiker vil lave yderligere fire eksklusive film til Netflix.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Den nuværende aftale mellem Adam Sandler og Netflix var også ved at udløbe, da Sandler snart har premiere på den tredje af de fire film; ‘Sandy Wexler’, som den oprindelige aftale bestod af.

Dermed kommer der fire nye film med Adam Sandler på Netflix Danmark. Allerede nu kan man se ‘The Ridiculous 6’, ‘The Do-Over’, mens den nye ‘Sandy Wexler’ får premiere den 14. april.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er forståeligt, at Netflix forlænger aftalen med Adam Sandler, da filmene tilsyneladende har været en stor succes for Netflix. Hver gang en ny film har haft premiere har den opnået stor popularitet – til trods for lunkne anmeldelser. Både ‘The Ridiculous 6’ og ‘The Do-Over’ er blandt de mest sete film i Netflix historie.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 24 – 2021)

Den kommende Adam Sandler-film ‘Sandy Wexler’ handler omhandler en talent manager (Sandler), som arbejder i Los Angeles og repræsenterer en gruppe excentriske klienter i showbusiness. Hans ego bliver dog sat på prøve da han forelsker sig i sin nyeste klient; den talentfulde sangerinde Courtney Clarke (Hudson) som han opdagede i en forlystelsespark.

‘Sandy Wexler’ kan ses eksklusivt på Netflix fra den 14. april og traileren kan ses her: ‘Sandy Wexler‘.    Skriv kommentar