Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix fornyer Between med endnu en sæson

Netflix fornyer Between med endnu en sæson

08/07/2015 | Flixfilm

between netflixDen post-apokalyptiske teenage-serie Between, men bl.a. Jennette McCurdy på rollelisten, vender tilbage næste år hvor Netflix er klar med sæson 2. Det bekræfter streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Between kom på Netflix Danmark i maj hvor første afsnit havde premiere og hvor der efterfølgende blev udgivet ét nyt afsnit om ugen. Årsagen til dette er, at serien er lavet i samarbejde med en canadisk tv-station, som har rettighederne til at vise afsnittene først, hvorefter de kan komme på Netflix. Hvorvidt denne aftale også er gældende ved anden sæson, vides ikke.

Serien handler om en by under belejring fra en mystisk sygdom, der har udslettet alle mennesker – undtagen dem på 21 år og yngre. Serien udforsker det tomrum der opstår, når en regering har sat et helt område på godt 15 km i diameter i karantæne og overladt indbyggerne til at klare dem selv, uden vaccine og uden voksne.

LÆS OGSÅ   Monsterfilmen 'Trold' har fået en trailer

Between er produceret af Don Carmody (Resident Evil, Silent Hill) og David Cormican (The Tall Man, Faces in the Crowd) mens den Emmy-vindende Jon Cassar (24, The Kennedys) har instrueret et par af afsnittene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det forventes at Between sæson 2 får premiere på Netflix Danmark i 2016.2 kommentarer til Netflix fornyer Between med endnu en sæson

  1. thomas - kl. 20:56, 10-07-2015:

    ok, serie, men ikke opløftende, men interessant koncept, som er set før, f.eks., i ´the dome ´ , som jeg ikke brød mig om, men bryder mig mere om denne serie.
    Og der blev også lagt op til en forsættelse, så det bliver spændene 🙂

  2. Caroline - kl. 15:46, 05-04-2016:

    Fantastisk serie!!! Klart min yndlings!! Ser den om og om igen, og fantastiske skuespillere!

Skriv kommentar