Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix fornyer ‘Black Mirror’ med sæson 5

Netflix fornyer ‘Black Mirror’ med sæson 5

05/03/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix kan i dag afsløre, at den roste og futuristiske antologi-serie ‘Black Mirror’, som oftest byder på teknologiske nedture, vender tilbage med en helt ny sæson.

Det afslører Netflix i et opslag på Twitter, som kan ses nederst.

Det er ellers særdeles sparsomt med oplysninger om ‘Black Mirror’ sæson 5, men ophavsmanden Charlie Brooker vender tilbage.

Antallet af kommende afsnit er der heller ikke blevet løftet sløret for, men de to seneste sæsoner har hver bestået af 6 afsnit, men sæson 1 og 2 kun bestod af 3 episoder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var i øvrigt meningen, at sæson 3 og 4 skulle have været én og samme sæson, men streamingtjenesten valgte som bekendt at dele den op. Det må umiddelbart formodes, at den nye sæson 5 også vil bestå af 6 episoder.

Det som der gør serien ‘Black Mirror’ anderledes er at seriens handling, skuespillere og miljø skiftes for hvert afsnit. Det er således intet genkendeligt, der går igen i de forskellige episoder, som dog oftest udspiller sig i en mørk sci-fi verden, hvor fremtidens teknologi skaber nye udfordringer.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 8 – 2023)

Som det ses i klippet nedenfor, skriver Netflix at serien vil være “Be Right Back”. Dette skal dog nok tages med et gran salt, da den seneste sæson havde premiere for kun lidt over tre måneder siden. Det vil derfor være overraskende hvis streamingtjenesten allerede har nye afsnit klar.

Se ‘Black Mirror‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar