Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix fornyer ‘Dark’ med sæson 2

Netflix fornyer ‘Dark’ med sæson 2

21/12/2017 | Flixfilm

Den tyske Netflix-serie ‘Dark’ vender tilbage næste år med en ny sæson.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Til trods for at Flixfilms egen anmelder umiddelbart ikke var så imponeret over første sæson, så har serien fået en del ros fra andre kanter og Netflix kan samtidige fortæller at serien er én af de mest sete ikke-engelske serier på streamingtjenesten.

Netflix ligger i særdeleshed vægt på at serien har været en stor seersucces over hele verden og ikke bare i Tyskland, hvortil Kelly Luegenbiehl, Vice President of International Originals hos Netflix udtaler;

Artiklen fortsætter under annoncen

“Da vi første gang hørte om ‘Dark’ indså vi at dette var et show som ingen havde set før – hverken i Tyskland eller andre steder i verden. Serien er et godt bevis på at en unik historiefortælling kan overskride landegrænser. Vi er begejstret over at så mange har set ‘Dark’ og vi glæder os til at se hvordan historien udfolder sig”.

LÆS OGSÅ   'The Raid'-instruktør laver ny Netflix-film med Tom Hardy

Serien ‘Dark’ tager sit udgangspunkt i en tysk by hvor forsvindingen af to unge sætter gang i mystikken og afslører dobbeltlivet hos fire familier. I løbet af de 10 episoder tager historien en overnaturlig drejning, som har relation til selvsamme by i 1986.

Det afsløres ikke hvornår ‘Dark’ sæson 2 får premiere på Netflix, men det må forventes at blive i efteråret/vinter 2018.

Se ‘Dark‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar