Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix fornyer ungdomsserien Project Mc² med to sæsoner

Netflix fornyer ungdomsserien Project Mc² med to sæsoner

07/04/2016 | Flixfilm

Project Mc2  netflix serieDet er sejt at være klog og flittig. Det understreger Netflix med den netop offentliggjorte fornyelse af den populære ungdomsserie: Project Mc². Streamingtjenesten fornyer serien med hele to sæsoner. Sæson 2 får premiere fredag den 12. august, og senere på året bliver premieredatoen på tredje sæson offentliggjort. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I første sæson af Mc2, der ligger på Netflix Danmark nu, møder vi de fire piger McKeyla, Adrienne, Bryden, og Camryn, som studerer videnskab og matematik. De bliver rekrutterede til en tophemmelig spionorganisation NOV8, som har brug for pigernes skarpe hjerner til forskellige missioner. Sæson 2 følger op på NOV8, og byder samtidig på nye, spændende missioner og nye, sjove karakterer.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' slutter efter sæson 3

Taglinen for serien er “Smart is the New Cool”, hvilket betyder at det er sejt at være klog, og derfor sætter serien fokus på emnerne S.T.E.A.M (Science, Technology, Engineering, Art, Math), samt den girl-power, der binder kloge piger sammen.

De super-smarte piger spilles blandt andet af Mika Abdalla, Ysa Penarejo og Victoria Vida.

Se Project Mc² sæson 2 på Netflix Danmark fra den 12. august.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Netflix fornyer ungdomsserien Project Mc² med to sæsoner

  1. Netflixæderen - kl. 22:49, 08-04-2016:

    Ved i om der er en chance for at den amerikanske serie “the secret circle” kommer på det danske Netflix (den er på det Amerikanske) ?

Skriv kommentar