Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix forsøger sig med gratis abonnement

Netflix forsøger sig med gratis abonnement

22/09/2021 | Flixfilm

gratis netflix

Disney+, Apple TV+, HBO Max, C More, Amazon Prime Video …

Kampen om streaming-kunderne er på sit højeste og nu søsætter Netflix deres hidtil mest værdifulde våben for indfange nye kunder.

Streamingtjenesten har nemlig lanceret et helt nyt abonnement til 0 kr om måneden.

Abonnementet, som udelukkende virker på en Android mobil, testes netop nu i Kenya.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke alle film og serier i Netflix’ enorme katalog, som vil kunne streames med det gratis abonnement, men streamingtjenesten nævner blandt andet ‘Blood & Water‘, ‘Bridgerton‘, ‘Lupin‘ og ‘Army of the Dead‘ som eksempler på titler, der kan streames kvit og frit.

Årsagen til at abonnementet ikke give adgang til det fulde udvalg er naturligvis fordi Netflix håber, at de gratis brugere bliver fristet til at blive betalende medlemmer og dermed få adgang til alle de mange film og serier.

LÆS OGSÅ:   Den prisvindende detektiv-komedieserie 'Psych' kommer på Netflix

Selvom det er en gratis version af Netflix, så vil der ikke være nogle reklamer og det er heller ikke nødvendigt at indtaste kreditkortoplysninger, meddeler Netflix. Det eneste streamingtjenesten har brug for er en mail-adresse.

Det er ikke helt tilfældigt at Kenya er første land hvor abonnementet bliver testet for Netflix indrømmer blankt, at de ikke står særlig stærkt i landet og at mange mennesker i landet aldrig har prøvet Netflix før.

Siden Netflix i februar 2020 droppede deres gratis prøveperiode har streamingtjenesten afprøvet andre forsøg på at lokke nye kunder til, heriblandt med årsabonnementer og at uploade film og serier til Youtube.
Skriv kommentar