Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix: Fortnite større konkurrent end HBO

Netflix: Fortnite større konkurrent end HBO

17/01/2019 | Flixfilm

Netflix har netop fremlagt deres seneste årsregnskab, som viser at streamingtjenesten nu har 139 millioner abonnenter på verdensplan.

Samtidig er omsætningen steget med 35 procent til 104 milliarder kroner.

Det fremgår af regnskabet, som blev offentliggjort torsdag aften.

Netflix fremhæver blandt andet Susanne Biers ‘Bird Box’, julefilmen ‘The Christmas Chronicles’, Alfonso Cuarons ‘Roma’ og ’22 July’ om terrorangrebet i Norge, som værende nogle af de titler, der har trukket mange kunder ind i butikken.

Det er dog ikke kun gode nyheder som streamingtjenesten kan meddele, da Netflix oplever større konkurrence – også fra uventet kant.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det populære videospil Fortnite samt YouTube anser Netflix som større konkurrenter end f.eks. tjenesten HBO, som står bag den succesfulde serie ‘Game of Thrones’.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Bionic'

De kommende streamingtjenester fra Disney og Warner er dermed ikke noget der optager Netflix – Det er alle de andre underholdningstilbud som findes.

Netflix skriver blandt andet, at de oplevede en fremgang i seertallet da YouTube var utilgængelig et par minutter i oktober sidste år.

Streamingtjenesten vil de kommende år fortsat investere massivt i originalt indhold. Det vurderes, at Netflix brugte op mod $13 milliarder på film og serier i 2018.
Skriv kommentar