Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix fortsætter med at få nye medlemmer

Netflix fortsætter med at få nye medlemmer

21/07/2015 | Flixfilm

Den amerikanske streamingtjeneste offentliggjorde i sidste uge deres seneste kvartalsregnskab, som afslørede at Netflix slet ikke har tabt pusten når det kommer om at få nye medlemmer.

Selvom Netflix blandt andet har fået skarp konkurrence af HBO i hjemlandet, der har lanceret en dedikeret streamingtjenesten som vi kender det med HBO Nordic i Norden, så fik Netflix i løbet af de seneste tre måneder over 3,3 millioner nye medlemmer, hvilket var til stor overraskelse for analytikerne og som hurtigt fik aktiekursen til at stige.

Netflix begrunder den store tilstrømning af medlemmer med deres originale indhold som House of Cards, Daredevil og Marco Polo. Netflix vil derfor fortsætte med at lave endnu mere originalt og eksklusivt indhold. Det er også en bedre forretning end at købe rettighederne til andre tv-stationers serier, skriver streamingtjenesten i regnskabet.

LÆS OGSÅ   Se trailer til Tobias Lindholms morderiske thriller 'The Good Nurse'

Blot få dage efter kunne Netflix fejre en ny stor triumf da årets Emmy-nomineringer blev afsløret. Netflix har mulighed for at løbe med hele 34 priser, hvilket er rekord for streamingtjenesten. Det er House of Cards og Orange Is the New Black som har fået flest nomineringer, men også serier som The Unbreakable Kimmy Schmidt og Bloodline er med i kapløbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix kan dermed se tilbage på uge hvor der var lutter gode nyheder – til trods for at streamingtjenesten har været nødsaget til at hæve prisen i Danmark med 10 kr.1 kommentar til Netflix fortsætter med at få nye medlemmer

  1. Kurt - kl. 19:43, 21-07-2015:

    Ved I noget om, hvornår Blue Bloods sæson 4 rammer dk Netflix?

Skriv kommentar