Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix fortsætter ‘Serieskolen’ for danske talenter

Netflix fortsætter ‘Serieskolen’ for danske talenter

02/04/2023 | Flixfilm

I 2021 gik Netflix og Fonden Filmtalent, herunder Filmværkstedet / København, Aarhus Filmværksted og Odense Filmværksted, sammen om at præsentere den første udgave af ‘Serieskolen’ – et landsdækkende projekt sat i søen for at hjælpe med at udvikle den næste generation af serieskabere og historiefortællere i Danmark.

Nu kan Netflix og Fonden Filmtalent meddele, at de fornyer og udbygger deres hidtil succesfulde fælles indsats og lancerer således ‘Serieskolen 2023’.

I løbet af de sidste to år har de åbne masterclasses haft mere end 2200 deltagere i alt, og mere end 100 kreative sjæle og aspirerende film-/serieskabere har været igennem Serieskolens omfattende talentudviklingsprogram med både masterclasses, workshops og vejledning fra professionelle fra Netflix og den danske film- og tv-industri.

Derudover har ikke mindre end syv forskellige hold hver især modtaget 100.000 kr. sammen med adgang til professionelt udstyr og den nødvendige coaching til at producere et ‘proof of concept’ på deres helt egen serie.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til de allersidste afsnit af 'Manifest'

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagere i ‘Serieskolen’ får mulighed for at udvikle og styrke deres færdigheder og kompetencer gennem udviklingen af egne serieidéer.

Professionelle fra både Netflix og den danske film- og tv-industri vil undervise og vejlede talenterne gennem en bred vifte af masterclasses og workshops med fokus på udviklingsprocessen fra pitch til pilot.

De forskellige masterclasses vil blive afholdt af nogle af branchens stærkeste fagpersoner, såsom medie- og tv-ekspert Keld Reinicke, skuespillere/forfattere/instruktører Ditte Hansen og Louise Mieritz (‘Ditte & Louise’, ‘Dansegarderoben’) samt Jenny Stjernströmer Björk, Vice President Nordic Content, og Chris Mack, Director, Grow Creative, fra Netflix.

Du kan læse mere om Serieskolen og tilmelde dig her.
Skriv kommentar