Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix frigiver ny teaser til Guillermo Del Toros ‘Pinocchio’

Netflix frigiver ny teaser til Guillermo Del Toros ‘Pinocchio’

02/08/2022 | Flixfilm

Netflix kunne i sidste uge afsløre en ny teaser trailer til den stærkt imødesete filmatisering af ‘Pinocchio’ fra Oscar-vinderen Guillermo del Toro, der har stået bag ‘The Shape of Water’ og ‘Pan’s Labyrinth’.

Se klippet fra filmen om drengen af træ nederst i artiklen.

‘Pinocchio’ er programsat til at få premiere på Netflix og i udvalgte biografer senere på året, men tidsplanen var ved at skride da Covid-19, som bekendt bredte sig over hele verden. Produktionen, som er lavet i stop-motion, kunne dog gå forholdsvis fri for forsinkelser.

Historien foregår under fascismens opblomstring i Mussolinis Italien i 1930’erne, og genfortællingen er en historie om kærlighed og ulydighed, hvor Pinocchio kæmper for at leve op til sin fars forventninger og kommer ud på en fantastisk rejse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stemmerne leveres af Ewan McGregor, der spiller Jesper Fårekylling, mens Gregory Man er Pinocchio og David Bradley (‘Harry Potter’-serien, ‘Game of Thrones’) spiller Geppetto.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Scoop'

Herudover medvirker også Oscar-vinderen Tilda Swinton, Oscar-vinderen Christoph Waltz, Finn Wolfhard (‘Stranger Things’), Oscar-vinderen Cate Blanchett, John Turturro (‘The Batman’), Golden Globe-vinderen Ron Perlman (‘Nightmare Alley’), Tim Blake Nelson (‘Watchmen’) og Burn Gorman (‘Enola Holmes’).

‘Pinocchio’ er ikke det eneste projekt som Guillermo Del Toro er ved at lave for streamingtjenesten. Den anden hedder ‘Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities’ og er en horror-antologi-serie, hvor forskellige filmskabere byder ind med en historie, heriblandt Guillermo Navarro, som instruerede den førnævnte ‘Pan’s Labyrinth’ fra 2006.

Guillermo Del Toros ‘Pinocchio’ får premiere på Netflix Danmark i december 2022.
Skriv kommentar