Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix frigiver ny trailer til storfilmen ‘Mowgli – Legend of the Jungle’

Netflix frigiver ny trailer til storfilmen ‘Mowgli – Legend of the Jungle’

09/11/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort premieredato og trailer til deres kommende storfilm ‘Mowgli – Legend of the Jungle’ med bl.a. Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch og Andy Serkis.

‘Mowgli – Legend of the Jungle’ kan ses på Netflix fra den 7. december, mens den nye trailer kan ses nederst i artiklen.

Filmen er et visuelt spektakulært og følelsesmæssigt bevægende eventyr af den anerkendte skuespiller og instruktør Andy Serkis, som har valgt at genfortælle Rudyard Kiplings elskede mesterværk.

Det er historien om drengen, der er splittet mellem to verdener. Drengen der accepterer sin skæbne, finder vej og ender sit liv som legende. Mowgli (Rohan Chand) har aldrig rigtig hørt hjemme i den vilde jungle, men heller ikke i den civiliserede verden af ​​mennesker. Han er tvunget til at navigere i sine indre dæmoner og må tage på en rejse for at finde ud af, hvor han virkelig hører til.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 14 – 2021)

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke mange år siden at Disney også lavede en filmatisering af ‘Junglebogen’, men i denne film har instruktør Andy Serkis valgt at holde sig til Rudyard Kiplings originale historie, som er mere mørk og dyster end den velkendte fra Disney.

‘Mowgli – Legend of the Jungle’ får premiere på Netflix Danmark den 7. december.    Skriv kommentar