Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix frigiver nyt 2-minutters klip fra ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’

Netflix frigiver nyt 2-minutters klip fra ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’

26/09/2022 | Flixfilm

Der er enorme forventninger til den stjernespækkende ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ aka ‘Knives Out 2’ og de er ikke blevet mindre efter at mysteriefilmen for få ugers siden havde verdenspremiere på Toronto International Film Festival og begejstrede kritikerne blandt publikum.

For at tage brodden af ventetiden har streamingtjenesten Netflix frigivet et nyt eksklusivt klip, som introducerer de mistænkte.

Find klippet nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ har premiere på Netflix Danmark den 23. december og er dømt til at blive årets store underholdningfilm i juleferien.

I efterfølgeren til Rian Johnsons ‘Knives Out’ fra 2019 rejser Benoit Blanc til Grækenland for at pille lagene af et mysterium, der involverer en gruppe farverige mistænkte.

På Rotten Tomatoes har filmen allerede en bedømmelse på 90% med mere end 60 anmeldelser i bagagen. Der er enighed om at det er en fremragende film som man ikke ønsker slutter. Enkelte synes endda at den er bedre en etteren!

LÆS OGSÅ   'A Beautiful Life' med Christopher har fået premieredato

På rollelisten til ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ ses Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson og Dave Bautista, samt Daniel Craig som detektiven Benoit Blanc.

Netflix købte i 2021 rettighederne til to fortsættelser til ‘Knives Out’ for mere end 2,5 millarder danske kroner. Begge film vil blive instrueret af den originale instruktør Rian Johnson, som også er kendt for ‘Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi’.

‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ lander den 23. december 2022, men vil også udkomme i udvalgte biografer på en endnu ikke-offentliggjort dato.Skriv kommentar