Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix frigiver premieredato på ‘Money Heist’ sæson 4

Netflix frigiver premieredato på ‘Money Heist’ sæson 4

09/12/2019 | Flixfilm

La casa de papel money heist papirhuset sæson 4 premiere netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at deres spanske seriehit ‘Money Heist’ aka ‘La Casa De Papel’ aka ‘Papirhuset’ vender tilbage med nye afsnit til foråret 2020.

‘Money Heist’ sæson 4 kan streames fra den 4. april.

Det bekræftes i den kort teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Netflix har tidligere udtalt, at ‘Money Heist’ er den mest sete ikke-engelske serie på Netflix.

Tredje sæson, som havde premiere den 17. juli, blev set af mere end 34,3 millioner husstande verden over i løbet af sæsonens første tre uger på streamingtjenesten. 70% af alle seerne havde også set hele sæsonen færdig i løbet af de 21 dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det må dermed formodes, at der sidder en del Netflix-medlemmer klar derude og venter spændt på fjerde kapitel. Serien har også opbygget et stort publikum i Danmark til trods for at den som nævnt er på spansk og det for de flestes vedkommende er nødvendigt med danske undertekster.

LÆS OGSÅ:   Netflix satser stort på reality-tv: Lancerer seks nye serier

‘Money Heist’ handler om en gruppe kriminelle, der låser sig inde i den spanske nationalbank med det mål at trykke 2,8 milliarder euro, og dermed begå det største bankrøveri nogensinde. Hjernen bag den kriminelle gerning er El Profesor.

Se ‘Papirhuset‘ / ‘Money Heist‘ / ‘La Casa de Papel‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 kan streames fra den 4. april 2020.
Skriv kommentar