Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix frigiver seertal for ‘Umbrella Academy’, ‘The Highwaymen’, ‘Triple Frontier’ m.fl.

Netflix frigiver seertal for ‘Umbrella Academy’, ‘The Highwaymen’, ‘Triple Frontier’ m.fl.

19/04/2019 | Flixfilm

seertal netflix dk danmark premiere 2019Netflix har traditionelt holdt alle seertal skjult bag lås og slå – selv for indholdskaberne – men nu er streamingtjenesten begyndt at bløde op.

Vi så det senest i januar, hvor Netflix bl.a. kunne afsløre, at Susanne Biers Netflix-film ‘Bird Box’ var blevet set af over 80 millioner husstande i løbet af de første fire uger.

Nu kan Netflix imidlertid løfte sløret for endnu flere seertal. Det er Netflix-titlerne ‘The Umbrella Academy’, ‘The Highwaymen’, ‘Our Planet’, ‘Fyre: The Greatest Party That Never Happened’ og ‘Triple Frontier’ som står for skud denne gang.

Netflix oplyser, at superhelte-serien ‘The Umbrella Academy‘ er blevet set af mere end 45 millioner husstande i løbet af de første fire uger på streamingtjenesten, mens ‘The Highwaymen‘ med Kevin Costner er blevet set af 40 millioner husstande.

Artiklen fortsætter under annoncen

Actionbraget ‘Triple Frontier‘ med bl.a. Ben Affleck tiltrak mere end 53 millioner husstande i samme periode.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: '1899' – sæson 1

20 millioner så dokumentaren om den skandaløse Fyre Festival, mens ‘Our Planet‘, som havde premiere den 5. april, forventes at have kørt over skærmen i 25 millioner husstande når der er gået fire uger.

Årsagen til, at Netflix måler seertal i husstande er naturligvis at det er en videnskab at estimere det eksakte antal, da Netflix-kontoer oftest deles mellem flere – især indenfor husstanden.

De seneste seertal fra Netflix bliver dog ikke de sidste. Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix, fortæller at streamingtjenesten vil skabe mere gennemsigtighed fremover og offenliggøre flere data.Skriv kommentar