Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix frigiver trailer til sci-fi serien ‘Maniac’

Netflix frigiver trailer til sci-fi serien ‘Maniac’

07/08/2018 | Flixfilm

Netflix kan nu offentliggøre traileren til deres næste store serie-satsning, ‘Maniac’ – en sci-fi thriller med en hovedrolleliste bestående af garvede kræfter som Emma Stone, Jonah Hill og Justin Theroux, der skildrer historien om to fremmede, der bliver fanget i et hjernevridende medicinsk forsøg, der går skævt.

Se traileren til ‘Maniac’ nederst i artiklen.

I en verden næsten som vores, i en tid næsten som vores, fortælles i ‘Maniac’ historien om Annie Landsberg (Emma Stone) og Owen Milgrim (Jonah Hill) – de to fremmede bliver involveret i de scene stadier af et medicinsk studie, som de hver især har deres grunde til at deltage i – Annie er utilfreds, livet føles formålsløst og hun er meget optaget af de forliste forhold til hendes mor og hendes søster, og Owen, den femte søn af rige NewYork-industrialister, har kæmpet hele hans liv med en omdiskuteret skizofreni-diagnose.

Ingen af deres liv er gået helt, som de skulle, og med løftet om en ny og radikal medicinsk behandling lokkes de og 10 andre fremmede til faciliteterne hos ‘Neberdine Pharmaceutical and Biotech’ til et tre-dages forsøg, som uden bivirkninger og komplikationer vil løse alle deres problemer, er de forsikret om.

LÆS OGSÅ:   Det populære kortspil 'Exploding Kittens' kommer som Netflix-serie

Ophavsmanden til en sekvens af piller, Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux), hævder nemlig, at hans piller kan reparere alt i hjernen, hvad end der er tale om hjertesorg eller sindssygdom. Men tingene går ikke helt som planlagt…

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Maniac’ er baseret på en norsk serie fra 2015, som i øvrigt er tilgængelig på Netflix Danmark, hvor alle afsnit kan ses. Find den her: Maniac.

Se ‘Maniac’ på Netflix Danmark fra den 21. september 2018.
Skriv kommentar