Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix frigiver trailer til ‘They Cloned Tyrone’ med Jamie Foxx

Netflix frigiver trailer til ‘They Cloned Tyrone’ med Jamie Foxx

14/06/2023 | Flixfilm

I slutningen af 2022 kunne Netflix afsløre, at de arbejdede på en ny sci-fi film med Jamie Foxx (‘Project Power’), John Boyega (‘Star Wars: Episode VII – The Force Awakens’) og Teyonah Parris (‘WandaVision’) i hovedrollerne.

Nu er Netflix klar til at løfte sløret for traileren til ‘They Cloned Tyrone’ – som mysteriefilmen er blevet navngivet – samt premieredatoen, der er fastsat til den 21. juli.

Se den nye trailer nederst i artiklen.

Filmen, som er instrueret af Juel Taylor (‘Creed 2’) følger en række uhyggelige begivenheder, som får en atypisk trio (John Boyega, Teyonah Parris og Jamie Foxx) ind på sporet af et uhyggeligt regeringseksperiment.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘They Cloned Tyrone’ er en moderne sci-fi film, men den trækker alligevel stærke tråde til 1970’erne med Jamie Foxx’ høje hår og Teyonah Parris lange støvler.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

Foruden allerede nævnte medvirker også Kiefer Sutherland, David Alan Grier, J. Alphonse Nicholson, Joshua Mikel og James Moses Black i den satiriske konspirationsfilm.

Netflix har været lidt sparsomme med informationer om filmen og John Boyega skrev i 2021 på sin Instagram at ‘They Cloned Tyrone’ var færdigoptaget. Den lange postproduktion og stilfærdige tilgang til marketing virker umiddelbart opsigtsvækkende – rollelisten taget i betragtning.

‘They Cloned Tyrone’ har premiere på Netflix Danmark den 21. juli.
Skriv kommentar