Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix frigiver trailer til tredje og sidste sæson af ‘Narcos: Mexico’

Netflix frigiver trailer til tredje og sidste sæson af ‘Narcos: Mexico’

11/10/2021 | Flixfilm

narcos saeson 3 netflix

Den 5. november vil det være sidste chance for at følge nogle af verdens mest voldlige narkokarteller når tredje og sidste sæson af ‘Narcos: Mexico’ får premiere på Netflix.

I anledning af den snarlige premiere har streamingtjenesten netop udsendt en trailer, der kan ses nederst i artiklen.

Den sidste sæson, som er på i alt 10 episoder, følger 90’ernes globalisering og hvorledes det får narkotika til at bevæge sig over landegrænser og underverdenen til at blomstre.

Det får nye uafhængige karteller til at kaste sig ind på markedet, men med politiske omvæltninger og eskalerende vold, samt en ny generation af mexicanske kingpins bliver det en kamp om overlevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sæson 3 byder på større ændringer, da Diego Luna, som har haft hovedrollen gennem de første to sæsoner, ikke vil vende tilbage i rollen som Félix Gallardo i sidste sæson.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'En del af dig'

Den vil dog byde på mange andre gengangere som Scoot McNairy, Matt Letscher, José María Yázpik, Alfonso Dosal og Mayra Hermosillo.

‘Narcos: Mexico’ har med sidste sæson også fået en ny showrunner. Eric Newman, som har haft jobbet siden de første sæsoner med Pablo Escobar, har forladt serien og givet plads til Carlo Bernard, som tidligere har været manuskriptforfatter på serien.

Se ‘Narcos: Mexico‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 5. november.
Skriv kommentar