Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix frigiver trailer til vanvittig blockbuster sci-fi ‘Space Sweepers’

Netflix frigiver trailer til vanvittig blockbuster sci-fi ‘Space Sweepers’

25/01/2021 | Flixfilm

Space Sweepers netflix danmarkTil februar har Netflix eksklusiv premiere på den hæsblæsende koreanske sci-fi ‘Space Sweepers’, som streamingtjenesten købte da den verdensomspændende biograflukning forhindrede filmen i at få biografpremiere.

Netflix har netop frigivet første trailer til filmen, som kan ses nederst i artiklen.

Filmen følger fire unge i år 2092, som ikke har meget andet for end at flyve universet tyndt og indsamle vragdele fra forulykkede rumskibe. På et vanvittigt eventyr, som drager klare paralleller til ‘Guardians of the Galaxy’ og ‘Star Wars’, opsnapper gruppen en lille pige, som viser sig være en dødbringende robot, der kan bringe hele universet i fare.

‘Space Sweepers’ beskrives som værende Koreas første rum-blockbuster, selvom rollelisten består af forholdsvis ukendte navne – i hvert fald på disse breddegrader – som Song Joong-ki, Kim Tae-ri, Jin Seon-kyu, Yoo Hae-jin.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i oktober 2022

Artiklen fortsætter under annoncen

Det eneste vestlige ansigt og mere eller mindre kendte navn på rollelisten er Richard Armitage, som kendes fra bl.a. ‘Hobbit’-filmene. Hvilke rolle den engelske skuespiller indtager i den koreanske actionfilm er endnu ikke afsløret.

Filmener instrueret af Jo Sung-hee, der seneste stod bag hitfilmen ‘A Werewolf Boy’ og spilletiden er sat til 134 minutter.

Se ‘Space Sweepers’ på Netflix Danmark fra den 5. februar.Skriv kommentar