Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix fyrer Kevin Spacey

Netflix fyrer Kevin Spacey

04/11/2017 | Flixfilm

Forleden blev Kevin Spacey – hovedrolleindehaveren fra Netflix-serien ‘House of Cards – anklaget for overgreb på den 14-årige Anthony Rapp i 1986, hvilket fik streamingtjenesten til at sætte produktionen af den sidste og sjette sæson af ‘House of Cards’ på pause.

Der har været tvivl om hvorvidt Netflix vil genoptage optagelserne når stormen omkring Kevin Spacey havde lagt sig, men nu melder streamingtjenesten klart ud; Spacey er blevet suspenderet fra alle nuværende og kommende Netflix-produktioner.

Det skriver Netflix i en meddelelse udsendt til flere medier.

Netflix gør det klart, at de ikke vil have noget at gøre med skuespilleren og at produktionen af ‘House of Cards’ ikke vil blive genoptaget – i hvert fald ikke med Spacey.

Streamingtjenesten Netflix skriver;

Artiklen fortsætter under annoncen

“Netflix vil ikke være involveret i nogen optagelser af ‘House of Cards’, der inkluderer Kevin Spacey. Vi vil over den kommende tid overveje fremtiden for showet. Vi har også besluttet, at vi ikke vil gå videre med produktionen af filmen ‘Gore’, som allerede var i produktion, med Kevin Spacey i hovedrollen og producent.”

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 15 – 2024)

Ovenstående betyder kort sagt, at Netflix og Kevin Spaceys samarbejde endegyldigt er afsluttet.

Eftersom Spacey har den ubestridte hovedrolle i ‘House of Cards’, er det meget usikkert om der kommer flere afsnit. Det vil i hvert fald kræve, at han blive skrevet ud af serien fra dags dato.

‘House of Cards’ uden Spacey som Francis Underwood virker også meget usandsynligt eftersom Kevin Spacey har været med til at skrive og udvikle serien. Hvis Netflix fortsætter serien uden ham vil der højest sandsynligt blive et retsligt efterspil vurderer flere medier, da han har stort ejerskab over ‘House of Cards’.
Skriv kommentar