Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix går comedy-amok!

Netflix går comedy-amok!

05/03/2017 | Flixfilm

Tilbage i 2013 proklamerede Netflix, at de ville begynde at satse på stand-up comedy shows, da dette indhold var meget populært og ingen af de konkurrerende streamingtjenester tog komikerne alvorligt.

I dag må man indrømme, at Netflix tog daværende udfordring seriøst for streamingtjenesten går nærmest comedy-amok i 2017, da Netflix vil have premiere på mindst et nyt stand-up comedy show hver eneste uge.

Det bekræftes af The Verge og Flixfilm.dk, som har tjekket de nyankomne titler på Netflix, og her ses det at Netflix allerede har haft premiere på 11 comedy shows siden starten af 2017. Til sammenligning havde Netflix premiere på i alt 25 comedy specials i 2016.

De kommende måneder har Netflix yderligere premiere på eksklusiv stand-up comedy med bl.a. Dave Chappelle, Louis CK, Chris Rock, Jerry Seinfeld og Amy Schumer.

Satsningen på stand-up comedy er dog ikke uden knas for den koster Netflix millioner. I følge The Verge bruger streamingtjenesten mellem $3 og $10 milloner pr. show med mindre kendte komikere.

LÆS OGSÅ:   'Paranoia' - Dansk gyser får premiere på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har dog angiveligt smidt mere end $100 milloner for Jerry Seinfeld og $40 millioner for to shows med Chris Rock.

Satsningen på comedy kan dermed ikke blot være for sjov!

Her kan du se alle de stand-up comedys show, som har haft premiere på Netflix Danmark siden årets begyndelse;

Mike Birbiglia: Thank God for Jokes
Trevor Noah: Afraid of the Dark
Katherine Ryan: In Trouble
Bill Burr: Walk Your Way Out
Gad Elmaleh Part en Live
Cristela Alonzo Lower Classy
Jim Gaffigan: Obsessed
Jim Gaffigan: King Baby
Neal Brennan: 3 Mics
Jim Gaffigan: Cinco
Jen Kirkman: Just Keep Livin’?
Skriv kommentar