Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix går offline – udgiver første tegneserie

Netflix går offline – udgiver første tegneserie

08/11/2017 | Flixfilm

I august 2017 kunne streamingtjenesten Netflix afsløre deres første virksomhedsopkøb nogensinde; tegneserieforlaget Millarworld.

På daværende tidspunkt blev det annonceret at Millarworld ville fortsætte med at udvikle nye karakter og franchises, der som udgangspunkt skulle blive til nye eksklusive film og serier på Netflix.

Nu er Millarworld så klar med deres første udgivelse efter de blev opkøbt af Netflix.

Det er tegneserien ‘The Magic Order’, som er skrevet af Mark Millar og tegnet af Marvel-manden Olivier Coipel (Thor, The Avengers, The Amazing Spider-Man).

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Magic Order’ foregår i en verden hvor mennesker aldrig har set uhyre og derfor lever trygt og sikkert. Dette er dog kun fordi ‘The Magic Order’ – en gruppe bestående af fem tryllekunstnere – beskytter verden mod mørke fjender.

Serien bliver på 6 episoder om man vil, og første bind udkommer til foråret 2018 på gammeldags papir samt online.

Det online salg har sat gang i spekulationerne om hvorvidt Netflix er ved at udvikle sig til en decideret underholdningsvirksomhed hvor tegneserier, film og serier vil være tilgængelige side om side.

LÆS OGSÅ   'The Recruit' med Noah Centineo får en sæson 2

“Vi ønskede at lave et brag med vores første Netflix-bog , og det er det med ‘The Magic Order’. Jeg elsker mørk fantasi, og der er et enormt hul i markedet for noget som dette. Netflix ansættelse af Olivier har ligeldes gjort mig den lykkeligste fyr . Jeg har været efter ham i næsten ti år, så endelig at få vores navne i samme bog er en absolut ære,” udtaler Millar, President og Chief Creative Officer, Millarworld, et datterselskab af Netflix, i en pressemeddelelse.

Hvis ‘The Magic Order’ bliver en succes, så er der ingen tvivl om, at vi i fremtiden vil kunne komme til at se den blive filmatiseret på Netflix.Skriv kommentar