Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-gavekort i butikkerne

Netflix-gavekort i butikkerne

11/06/2015 | Flixfilm

netflix gavekort gratisNetflix har netop introduceret et nyt gavekort, som giver adgang til streamingtjenesten uden brug af kredit-kort eller Paypal. Med de nye Netflix-gavekort kan man dermed få adgang til verdens førende filmtjeneste på en helt ny og uforpligtende måde og nyde det store udvalg af serier, film, dokumentarer og børn-tv.

Gavekortet kan benyttes til at “optanke” din nuværende Netflix-konto eller åbne en ny. Kortet kan bruges med alle typer af abonnementer og kommer i tre forskellige prisklasser: 150 kr, 250 kr og 500 kr. Det smarte ved Netflix-gavekortet er, at det kan benyttes uden at skulle angive andre betalingsoplysninger om kreditkort eller Paypal. Det giver dermed brugeren fuld kontrol.

Netflix-gavekortet benyttes ved at skrabe feltet på bagsiden af kortet og indtaste koden når du opretter en konto eller du kan vælge at benytte den til din eksisterende konto på Netflix.dk. Man får naturligvis stadig den første måned gratis, og der er ingen skjulte omkostninger eller binding.

LÆS OGSÅ   Periodedramaet 'The Empress' får flere afsnit

Netflix-gavekortet kan købes i Coop-butikker og GameStop, mens flere forretninger vil komme til i løbet af de næste par måneder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix er verdens førende streamingtjeneste med mere end 57 millioner medlemmer i næsten 50 lande, der hver måned ser over to milliarder timers tv-shows og film, herunder originale serier, dokumentar- og spillefilm. På Netflix kan du opdage den nyeste serier som Sense8, se en ny sæson af Orange Is the New Black, få et gensyn med gamle klassikere og ellers blot udforske det store udvalg af film og serier.

Find den nærmeste forhandler af Netflix-gavekort her eller køb det online: Link.2 kommentarer til Netflix-gavekort i butikkerne

 1. Sonny Andersen - kl. 06:10, 10-08-2018:

  Kan jeg få et kort til at sætte i mit tv så jeg kan se Netflix i mit sommerhus, har abonnement hos jer

 2. anne-lise vejlby - kl. 20:19, 18-05-2019:

  jeg havde været på Netflix i en hel del tid, men pludselig bliver jeg ringet op fra Netflix af
  en ung kvinde som sagde, at jeg skulle betale for netflix. mig: “sagde så til hende: – “jamen det gør jeg da allerede /79 kr. pr. md.) – hendes svar var, at jeg ikke havde betalt. herefter går jeg i min bank og be`r dem undersøge om jeg har betalt for Netflix. SVARET VAR “JA” – det gør du hver måned = 79 kr. pr. måned.
  herefter ringede jeg til jer og gav jeg det bank-konto-nummer som “I skulle trække de 79 kr./md fra” men jeg hørte aldrig mere noget som helst fra “hende” som ringede mig op. “jeg skiftede så fra sparekassen Kronjylland til Nordea “og i Nordea var det det samme cirkus” hvad angår Netflix. Netflix havde jeg forud for det her haft og været super-glad for i nok. ca. et par år.

  venlig hilsen
  anne-lise vejlby
  Sjællandsgade 16, 5. t.v.
  8900 randers
  tlf. 27 21 50 55

Skriv kommentar