Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix genopliver Care Bears med ny serie i 2016

Netflix genopliver Care Bears med ny serie i 2016

17/10/2014 | Flixfilm

care bears cousins serie netflix dkNetflix fortsætter deres udbygning af børneprogrammer på streamingtjenesten med en helt ny serie om de farverige bjørne fra Care Bears. Serien er i Danmark også kendt som Krammebjørnene og Skybjørnene.

Den nye serie hedder Care Bears and Cousins og vil som navnet antyder, også byde på mange af bjørnenes venner fra andre eventyr, heriblandt en løve, abe, pingvin og kaniner.

I Care Bears følger man de pelsede bjørne mens de laver en masse sjov og ballade. Alle bjørnene har hver deres egenskaber og nogle er derfor altid glade, mens andre er sure.

Serien Care Bears and Cousins blev annonceret af Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix, i et interview med CNN og tilføjede, at Care Bears er et velkendt og troværdigt brand, som børn elsker. Care Bears blev skabt i 1980’erne og blev hurtigt en populær og elsket franchise med flere film, tv-programmer og tøjdyr.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Blood Red Sky'

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien om de bløde bjørnene er blot den seneste af en lang række nye serier for børn som Netflix netop har sat i produktion. Tidligere er det blevet offentliggjort, at streamingtjenesten genopliver The Magic School Bus 360˚ og børneprogrammet Popples. Herudover er en lang række nye serier i samarbejde med DreamWorks Animation ved at blive udviklet. Serier som tager udgangspunkt i de velkendte figurer fra bl.a. Sådan Træner Du Din Drage, Shrek og Madagascar.

Care Bears and Cousins kan ses på Netflix Danmark i 2016.    Skriv kommentar