Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix genopliver gammel tv-klassiker

Netflix genopliver gammel tv-klassiker

13/01/2016 | Flixfilm

One_Day_At_A_Time_netflixDet er sikkert de færreste, der kan huske da tv-serien One Day at a Time rullede over skærmen fra 1975 til 1984, men nu kan streamingtjenesten Netflix afsløre, at komedieserien vender tilbage, dog med nye skuespillere. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Det er Gloria Calderon Kellett (How I Met Your Mother) og Mike Royce (Everybody Loves Raymond), som skal omskrive tv-klassikeren og gøre den up-to-date, således den passer til nuværende samfundsforhold. For at give serien yderligere et twist, har Netflix valgte, at caste primært latinamerikanske skuespillere for dermed at øge målgruppen og tilpasse den til Netflix’ globale publikum.

Den Oscar-vindende Rita Moreno spiller hovedrollen i One Day at a Time, som handler om en latinamerikansk singlefamile, hvor moderen skal opfostre hendes radikale teenage datter og sociale søn med hjælp fra en old-school bedstemor og viceværten Schneider. Rita Moreno spiller bedstemoren.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Crew' - sæson 1

One Day at a Time er blot den seneste tv-serie, som Netflix har valgt at genoplive. Allerede til februar har Netflix premiere på Fuller House (Hænderne Endnu Mere Fulde), som er en efterfølger til Full House (Hænderne Fulde) fra 1987.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien One Day at a Time bliver på 13 episoder og forventes, at få premiere i 2017.    Skriv kommentar