Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix genopliver ‘Sabrina: Skolens Heks’ med ny serie

Netflix genopliver ‘Sabrina: Skolens Heks’ med ny serie

06/12/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de laver en nye serie på 20 episoder baseret på ‘Sabrina: Skolens Heks’ / ‘Sabrina the Teenage Witch’.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Serien, som endnu ikke har fået noget navn, følger oprindelsen af Sabrina og bliver en mørk coming-of-age historie, der tager seeren med ind i en okkult verden med heksekræfter og magi.

Hvor ‘Sabrina: Skolens Heks’ / ‘Sabrina the Teenage Witch’ tidligere er blevet filmatiseret til det yngre publikum lader det til at børne skal holde fjernsynet slukket denne gang, da seriens stemning beskrives som værende en blanding af de klassiske gyserfilm ‘Rosemary’s Baby’ og ‘The Exorcist’.

De 20 episoder bliver højest sandsynligt fordelt over to sæsoner, antager det amerikanske medie Deadline.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'A Family Affair'

Historien om Sabrina er skabt af forlaget Archie Comics, som også har lagt karaktere til en anden Netflix-serie, nemlig ‘Riverdale’, der netop nu kan ses på streamingtjenesten.

Af de tidligere filmatiseringer er det nok tv-serien fra midt 1990’erne, som er den mest velkendte. Den blev nemlig en stor succes med mere end 7 sæsoner og den blev samtidig vist på dansk tv.

Der er ingen meldinger om hvornår den nye serie med ‘Sabrina: Skolens Heks’ / ‘Sabrina the Teenage Witch’ kan ses på Netflix Danmark. Et forsigtigt bud er i slutningen af 2018 eller begyndelse af 2019.
Skriv kommentar