Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix genopliver Trailer Park Boys

Netflix genopliver Trailer Park Boys

06/03/2014 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort, at de har købt rettighederne til komedieserien Trailer Park Boys og vil lave helt to helt nye sæsoner med den uforlignelige trio; Ricky, Julian og Bubbles. Alle de tidligere episoder og sæsoner vil ligeledes blive tilgængelige på Netflix Danmark fra 31. marts.

Den canadiske komedieserie Trailer Park Boys sluttede oprindeligt i 2007, men vender nu tilbage til skærmen med yderligere to sæsoner, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix. Siden serien sluttede på TV er der sket nogle ændringer i Ricky, Julian og Bubbles liv; Ricky har fornyligt høstet en betydelig mængde weed, som han har gemt i væggene i traileren, Julian har åbent en bar og et fitness-center i sin trailer og Bubbles er i gang med, at starte en forretning som han kalder “Shed and Breakfast” (Skur og morgenmad).

Udover serien, vil Netflix også have premiere på tre specielle episoder: Community Service Special, Swearnet Special og Trailer Park Boys Xmas, samt to helt nye film: Trailer Park Boys 3: Don’t Legalize It og Swearnet, som vil komme på streamingtjenesten umiddelbart efter deres premiere i biografen senere på året.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Bruised'

“Der findes ingen andre trio som Julian, Ricky og Bubbles og vi er begejstret for at blive det nye hjem for serien”, fortæller Sean Carey, vice præsident for Content Acquisition, Netflix. “Vores amerikanske og canadiske medlemmer elsker Trailer Park Boy og vi er glade for at udbrede deres unikke humor til vores markeder i Europa.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle 7 sæsoner af Trailer Park Boys og de ekstra episoder har premiere på Netflix Danmark fra 31. marts.    Skriv kommentar