Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix giver Bloodline sæson 3 grønt lys

Netflix giver Bloodline sæson 3 grønt lys

15/07/2016 | Flixfilm

bloodline sæson 3 netflixNetflix har bestilt en tredje sæson af den anmelderroste drama-serie Bloodline fra skaberne Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler, der handler om en familie af voksne søskende, hvis hemmeligheder bliver afsløret, da deres bror og familiens sort får vender hjem. Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Bloodline sæson 3, der bliver på 10 episoder og får premiere på Netflix i 2017, byder på et gensyn med Kyle Chandler, Sissy Spacek, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, og Norbert Leo Butz, som alle er en del af familien Rayburn, der er det centrale element i serien.

“Todd, Daniel, og Glenn har skabt en medrivende familiesaga, der byder på en af de mest talentfulde rollelister i fjernsynets historie. Vi kan ikke vente med at se, hvad det næste kapitel byder på for The Rayburns,” udtaler Cindy Holland, Vice President of Original Content hos. Netflix.

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

Den Emmy, Golden Globe, og WGA nominerede drama-serie udforsker de dæmoner, der lurer under overfladen på en moderne og tilsyneladende normal amerikansk familie. I Bloodline følger man familien Rayburns, der er hårdtarbejdende og anerkendt i samfundet omkrin Florida Keys, men deres fortid indeholder mørke hemmeligheder. Efterhånden forringes forholdet hos den tidligere sammentømret familie og og gode mennesker tvinges til at overveje at gøre onde ting.

Tredje sæson af Bloodline får premiere på Netflix Danmark i 2017. Se sæson 1 og 2 på Netflix i dag. Serien kan streames i 4K.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Netflix giver Bloodline sæson 3 grønt lys

  1. Steen - kl. 10:55, 15-07-2016:

    Første sæson var måske årets bedste, et brag af en serie.
    Anden sæson var okay – men jeg tror jeg springer over en mulig 3’er

Skriv kommentar