Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix giver ‘Borgen – Riget, Magten og Æren’ premieredato

Netflix giver ‘Borgen – Riget, Magten og Æren’ premieredato

15/03/2022 | Flixfilm

Borgen saeson 4 netflix

Den danske dramaserie ‘Borgen’ vendte i år tilbage på skærmen med sæson 4 eller ‘Riget, Magten og Æren’, som den nye sæson også er navngivet.

Netflix har i samarbejde med DR været med til at finansiere den nye sæson, som de seneste par uger har været vist på dansk tv.

Nu er Netflix imidlertid klar til at afsløre, at den nye sæson af ‘Borgen’ lander på streamingtjenesten i Danmark den 14. april. Der vil dermed være rig mulighed for at streame hele sæsonen hvis man missede den på tv.

‘Borgen – Riget, Magten og Æren’ får premiere på Netflix i resten af verden den 2. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Borgen’ sæson 4 følger igen Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen), hendes medarbejdere og de medier, der har fået til opgave at overvåge hende – nu i rollen som udenrigsminister. Den nye sæson betegnes som en selvstændig fortsættelse af de tidligere sæsoner af ‘Borgen’.

Birgitte Nyborg er ny i rollen som udenrigsminister, da et boreselskab pludselig opdager olie i Grønland. En begivenhed, der markerer begyndelsen på en international magtkamp i Arktis, og hvor Nyborg, den ellers så erfarne politiker, gang på gang må acceptere, at trods Danmarks “storebrorforhold” til Grønland, så er det Danmark, der er den mindre spiller – og en noget obsessiv….

LÆS OGSÅ:   'The Witcher' slutter efter sæson 5

Serien vil også følge Katrine Fønsmarks (Birgitte Hjort Sørensen) rejse, hvor hun efter at have arbejdet som Birgittes pressesekretær i en periode nu er tilbage i journalistikken – som chef for nyhedsafdelingen i et stort, landsdækkende tv-selskab.

I rollerne ses Sidse Babett Knudsen, Birgitte Hjort Sørensen, Mikkel Boe Følsgaard, Nivi Pedersen, Svend Hardenberg og Lucas Lynggaard Tønnesen sammen med Özlem Saglanmak, Simon Bennebjerg, Johanne Louise Schmidt, Magnus Millang og Darren Pettie.

Søren Malling, Signe Egholm Olsen, Mikael Birkkjær, Lisbeth Wulff, Lars Mikkelsen, Laura Allen Müller Smith, Jens Albinus, Lars Knutzon, Peter Mygind, Morten Kirkskov og Angunnguaq Larsen vender også tilbage til rollerne.

Se ‘Borgen‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 har premiere den 14. april.

Foto: Mike Kollöffel
1 kommentar til Netflix giver ‘Borgen – Riget, Magten og Æren’ premieredato

  1. Brian J - kl. 21:23, 16-03-2022:

    ja det skulle da være en af grundene til at forlade netflix, jeg gider simpelthen ikke betale 2 gange for danmarks radios crap

Skriv kommentar