Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix går bag om Marvel’s Iron Fist

Netflix går bag om Marvel’s Iron Fist

24/02/2017 | Flixfilm

Netflix har netop offentliggjort en ny featurette-/teaser-video fra Marvel’s Iron Fist med titlen “I Am Danny”, som viser, hvad vi kan glæde os til i den fjerde Marvel-serie i rækken fra Netflix samt et interview med Finn Jones, der spiller Danny Rand.

Se klippet nederst i artiklen.

I Marvel’s Iron Fist møder vi milliardæren Danny Rand (Finn Jones), der, efter adskillige år, er vendt hjem til New York for at genfinde sin fortid og genoptage kampen mod de kriminelle kræfter, der belaster byen. Med sine Kung-Fu-evner og næver af stål er Danny Rand klar til at tage kampen op mod New Yorks kriminelle.

På rollelisten finder man Finn Jones, som den hårdtslående Iron Fist, mens også Jessica Henwick (Colleen Wing), Jessica Stroup (Joy Meachum), Tom Pelphrey (Ward Meachum), David Wenham (Harold Meachum), og Rosario Dawson (Claire Temple) medvirker.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Family Switch'

Marvel’s Iron Fist, som er produceret af Netflix i samarbejde med Marvel Television og ABC Studios, er den fjerde superhelte-serie i rækken efter ‘Marvel’s Daredevil’, ‘Marvel’s Jessica Jones’ og ‘Marvel’s Luke Cage’. De leder alle sammen op ‘Marvel’s The Defenders’, som får premiere senere på året.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle 13 afsnit af Marvel’s Iron Fist vil få premiere på Netflix Danmark den 17. marts.
Skriv kommentar