Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix giver profiler en makeover

Netflix giver profiler en makeover

27/07/2018 | Flixfilm

For 5 år siden lancerede streamingtjenesten Netflix en ny funktion, som skulle gøre det nemmere for familier og roommates at dele deres konto.

Funktionen var “Profiler”.

Mange tager garanteret profilerne for givet i dag, men tidligere var det altså ikke muligt at dele sin konto uden at den ville bliver “forurenet” med film og serier, som man ikke var interesseret i.

Forældre ville for eksempel bliver anbefalet en masse børneprogrammer blot fordi børnene så meget Netflix. Med introduktionen af profiler kunne børnene nu have deres egen profil og forældre behøvede ikke længere søge igennem en masse urelevante film og serier.

Efter 5 år i luften, har Netflix nu valgt at give profilerne en overhaling, således de velkendte ikoner har fået en ansigtsløftning mens nye ikoner er blevet tilføjet.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder også, at man nu kan vælge at have populære karakterer fra Netflix-serier som ‘Stranger Things’, ‘Orange Is the New Black’, ‘Queer Eye’, ‘Luke Cage’ m.v. som profil-ikoner.

Netflix har hertil udsendte en video, som kan ses nederst i artiklen, der giver et indblik i makeoveren.

De nye og redesignet ikoner bliver rullet ud på hjemmesiden, mobil og TV i løbet af de kommende uger.
1 kommentar til Netflix giver profiler en makeover

  1. Tacconi - kl. 10:52, 30-07-2018:

    Hvor er det dog møg hamrende irriterende at man også skal belemres med at vælge profil ved indlogning, når man er eneste bruger

Skriv kommentar