Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix giver smugkig på ny Winona Ryder-serie

Netflix giver smugkig på ny Winona Ryder-serie

22/05/2016 | Flixfilm

Den 15. juli har Netflix premiere på den helt nye serie Stranger Things med Winona Ryder i hovedrollen. Nu kan Netflix imidlertid afsløre de allerførste fire stillbilleder fra Stranger Things. Se dem nederst.

Det ses tydeligt i seriens gennemførte 80’er univers, der finder sted i Hawkins, Indiana. Her forsvinder en dreng på mystisk vis, og hans mor (Winona Ryder) igangsætter en større efterforskning sammen med det lokale politi. Undervejs afsløres en række mysterier om bl.a. den amerikanske regerings top-hemmelige eksperimenter, nogle uhyggelige overnaturlige kræfter og en meget mystisk lille pige.

Winona Ryder er kendt for hendes præsentationer i Black Swan samt Edward Saksehånd, og hun er to gange tidligere blevet nomineret til en Oscar for sit skuespil i Little Women og The Age of Innocence fra 1994. Den 41-årige skuespiller David Harbour har blandt andet medvirket i The Equalizer, Quantum of Solace og End of Watch.

De to tvillingebrødre Matt Duffer og Ross Duffer har skrevet manuskriptet og vil også stå bag kameraet på serien. De har tidligere gjort sig bemærket med horror-thrilleren Hidden, som de lavede kort efter at være blevet færdig med skolen. Der venter seerne mystik, gys og spænding i Stranger Things, som er The Duffer Brothers hyldest til 80’ernes kultklassikere som ET, Goonies og Stand by Me.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Troll'

Artiklen fortsætter under annoncen

“Matt og Ross er to filmskabere med en umiskendelig passion for spænding,” udtaler Cindy Holland, VP Originalt Indhold. “Deres unikke vision gennemsyrer dette kommende drama med overnaturlige gys, der vil fange vores globale publikum.”

Stranger Things bliver på 8 episoder med en varighed på en time pr afsnit. Serien har premiere på Netflix Danmark 15. juli.Skriv kommentar