Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix giver værdi for pengene

Netflix giver værdi for pengene

04/03/2020 | Flixfilm

Netflix giver værdi for pengeneDer er tusindvis af serier og spillefilm på Netflix, som medlemmer kan se alt det, de vil – når som helst – helt uden reklamer eller forpligtelser.

Det er øjensynligt noget danskerne elsker da en nylig undersøgelse viser, at 48% af befolkningen hver måned betaler for at have adgang til den amerikanske streamingtjeneste.

Det er flere abonnenter end hvad HBO Nordic, Viaplay og Amazon Prime Video har tilsammen.

Ikke nok med at mange danskere har abonnement til Netflix, så synes mange også at Netflix leverer kvalitet og værdi for pengene – i hvert fald i forhold til konkurrenterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det viser en undersøgelse fra YouGov.

Netflix forbindes i høj grad med god kvalitet, det vil sige de tilbyder en ydelse, som er god i forhold til, hvad den koster, og hvilke som er dårlige i forhold til, hvad den koster, fremgår det af undersøgelsen.

Nedenfor i artiklen kan du se et skema med de forskellige streamingtjenester og hvor meget værdi/kvalitet de leverer i forhold til hindanden.

LÆS OGSÅ   Se trailer til spøgelseskomedie med David Harbour og Anthony Mackie

Danskerne synes endvidere, at DRTV giver stort set samme værdi for pengene som Netflix, til trods for den månedlige ydelse, som Netflix opkræver.

Selvom at man ofte støder på kommentarer som at Netflix er for langsomme til at få de nyeste sæsoner og overvejende kun tilbyder ældre film, så lader en stor del af befolkningen altså til at være tilfredse med hvad streamingtjenesten kan tilbyde for 79 kr om måneden.

Undersøgelsen er lavet af analysebureauet YouGov og er baseret på interview med 1000 repræsentativt udvalgte personer i alderen 18+ år fra YouGov panelet i perioden 7.-8. februar 2020.

Quality Value1Skriv kommentar