Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix gør det nemmere at finde film og serier

Netflix gør det nemmere at finde film og serier

05/05/2022 | Flixfilm

netflix kategori

Hvis man gerne vil se en film eller serier på Netflix indenfor en bestemt genre, så har det ikke altid været nemt – i særdeleshed ikke hvis man har streamet fra et TV eller en TV-boks.

På de enheder har man ofte skulle navigere sig igennem endeløse rækker af film og serier før at rækken med kategorier er dukket.

Men nu er Netflix endelig klar med en opdatering af deres navigation til TV.

Streamingtjenesten kalder den nye funktion “Category Hub” og er basalt set blot et nyt menu-punkt i højre side af skærmen hvor man kan tilgå forskellige genre og kategorier med film og serier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er bestemt ikke en revolutionerende funktion og man kan spørge sig selv hvorfor den først kommer nu eftersom det er har været ugennemskueligt i en længere årrække.

LÆS OGSÅ:   Se teaser til sidste sæson af 'Arcane'

Man kan kun gisne om det er den seneste medlemsnedgang, som har fået Netflix på andre tanker og derfor prøver at imødekomme deres medlemmers ønsker.

Der vil være mere end 70 kategorier i “Category Hub”, heriblandt action, komedie, drama m.v., mens der også vil være en personlig top 3 med de genre man oftest ser.

Det nye menupunkt er i første omgang lanceret til Netflix-appen på TV, men man må formode, at den inden længe også ankommer på eksterne TV-bokse som Apple TV, så det også her bliver nemmere at finde film eller serier indenfor bestemte kategorier.
Skriv kommentar