Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix guider dig til ugens film og serier

Netflix guider dig til ugens film og serier

14/05/2018 | Flixfilm

Denne uges vejrudsigt fra Netflix byder på romantik, drama og lidt ekstra action i weekenden.

Sommeren har ramt os her i Danmark, og parkerne er fyldte til bristepunktet med solhungrende danskere. Men som det danske vejr er bedst, byder denne uge også på omslag i vejret. Op imod weekenden skal man nemlig bevæge sig inden døre, men uanset om der er sol eller regn på menuen, så guider Netflix dig til det helt rigtige at se.

Se ugens anbefalinger fra Netflix herunder;

Mandag

I dag skinner solen fra en skyfri himmel, så hold fast i den dejlige sommerfølelse med en tur til det græske ø-hav i Mamma Mia!: Hun havde ikke en far til at give hende væk til brylluppet. Hun havde fem potentielle fædre – og nogle ABBA-melodier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Mamma Mia! på Netflix.

Tirsdag

På tirsdag bliver det op til 25 grader og det kalder på en tur til stranden. Køl ned i selskab med en ung Leonardo DiCaprio i The Beach: Nogle unge turister finder en hemmelig ø i Thailand. Men de støder på store problemer i paradiset.

Se The Beach på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdag

På onsdag trækker det op, så det er en god undskyldning for at søge indendørs med Deadliest Tornados: De hærger byer og ødelægger liv. Det er op til videnskaben at finde ud af hvorfor – og hvor de slår til næste gang.

Se Deadliest Tornados på Netflix.

Torsdag

På torsdag bliver det skyet med enkelte dryp, så hvorfor ikke lade dig inspirere af vejret og tage til regnvåde England i The Crown: Med hjælp fra nyligt tilgængelige oplysninger viser denne serie, hvordan den britiske kongefamilie har overlevet de sidste 100 år med blandt andet magtkampe og politik.

LÆS OGSÅ:   Susanne Bier er tilbage med Netflix-serien 'The Perfect Couple'

Se The Crownpå Netflix.

Fredag

På fredag falder der kraftig regn og findes der nogen bedre måde at søge i ly for regnen end med Netflix’ første danske originalt producerede serie The Rain?: En dødelig virus, der spreder sig med regnen, tvinger søskendeparret Simone og Rasmus til at søge tilflugt i en underjordisk bunker og tage afsked med deres forskerfar.

Se The Rain på Netflix.

Lørdag

Det er fortsat uvejr på lørdag, men du kan heldigvis krølle dig sammen under tæppet og glæde dig over, at det ikke er i samme skala som i klassikeren The Day After Tomorrow: Efter årevis med uformindsket global opvarmning skaber drivhuseffekten kaos over hele kloden i form af altødelæggende naturkatastrofer.

Se The Day After Tomorrow på Netflix.

Søndag

På søndag bliver det klassisk dansk forårsvejr, og det kalder på en romantisk forårsfilm. I Flipped bliver en skolepige forelsket i en dreng, men han kan ikke håndtere det. Indtil han kan. Så bliver det kompliceret.

Se Flipped på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar