Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix Hack: Se de hemmelige funktioner

Netflix Hack: Se de hemmelige funktioner

16/08/2014 | Flixfilm

hack netflix indstillinger dk danmarkEr du interesseret i at tjekke billedkvalitet og framerate på Netflix eller få adgang til hemmelige indstillinger, så giver vi dig her et tip til hvordan du får adgang til det bagvedliggende kontrolpanel mens du ser Netflix på din computer.

Man får adgang til de ekstra indstillinger ved at trykke på SHIFT + ALT + VENSTREKLIK, mens man ser film eller serie via internetbrowseren. Herefter dukker der en menu frem hvor der kan findes oplysninger om afspiller, kvalitet, buffer, CPU mv.

I menuen Stream Manager kan man selv vælge hvilken billedekvalitet man ønsker at streame med. Her kan man også sikre sig, at man altid ser film og serier i bedst mulige kvalitet.

Hvis du oplever problemer med synkroniseringen, herunder at billede og lyd ikke passer sammen, kan du under A/V Sync Compensation tilpasse lyd og billede med hinanden så der ikke længere er nogle forsinkelse.

LÆS OGSÅ   'Jigsaw' - Ny autentisk Netflix-serie fra Ridley Scott med Giancarlo Esposito

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er endvidere muligt at oploade egne undertekster, hvis der f.eks. ikke er undertekster tilgængelige eller man simpelthen ikke er tilfreds med kvaliteten af dem der er i forvejen.

Indstillingerne er nok mest relevante for personer med tekniske interesse og forståelse, men andre kan godt drage nytte af funktionerne som at bestemme billedekvalitet eller tilpasse synkronisering.4 kommentarer til Netflix Hack: Se de hemmelige funktioner

 1. Morten - kl. 18:08, 17-08-2014:

  Meget brugbart! Tak FlixFilm 😉

 2. Thomas - kl. 13:45, 24-10-2014:

  Virker ikke hos mig. Klikker og klikker… Det nærmeste jeg kan få den til er, hvis min klik-rækkefølge tilfældigvis rammer to hurtige klik på musen som ændrer til/fra fuld skærm I mit febrilske forsøg på, at få den menu frem… (Win 8.1 + IE11)

 3. Flixfilm - kl. 16:24, 25-10-2014:

  Hej Thomas,

  Man skal vist benytte Sliverlight – Det kan være du benytter HTML5? Vi kender desværre ikke en mulighed til at få menuen frem med HTML5. 4. Martin Jørgensen - kl. 07:13, 04-04-2015:

  Jeg vil ikke har netflix mere for jeg se det ikke mere

  Skriv kommentar