Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix hæver film- og seriebudgettet med milliarder

Netflix hæver film- og seriebudgettet med milliarder

28/01/2019 | Flixfilm

Selvom streamingtjenesten Netflix har rundet 130 millioner medlemmer, så er der ingen grund til at tro, at de skruer ned for indkøbet af nye film og serier.

Sidste år brugte Netflix i følge deres seneste regnskab i alt 90 milliarder kroner på nyt indhold, mens streamingtjenesten i år forventes at bruge svimlende 112 milliarder kroner!

For det ufattelige høje beløb kunne Netflix bygge tre storebæltsbroer her i Danmark.

De mange penge skal naturligvis bruges på nye film og serier således streamingtjenestens mange medlemmer har mulighed for at kaste sig over mange timers underholdning samt fortsat have lyst til at forblive medlem og betale det månedlige abonnement.

Netflix ser antageligvis også det som en investering og polstring i forhold til den kommende “streaming-krig” der er ved at være under optrapning i USA. Her har flere store produktionselskaber som Disney, WarnerMedia og NBC-Universal proklameret, at de er på vej med egne streamingtjenester hvilket vil skærpe konkurrencen om streamingkunderne markant.

LÆS OGSÅ:   Familieserien 'Parenthood' kommer snart på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere analytikere har dog udtrykt bekymring om Netflix’ store investeringer, da firmaet ikke tjener penge i samme hastighed som de bruger dem, men markedet forventer da også at Netflix skruer lidt ned for beløbet de kommende år når de konkurrende streamingtjenester har gjort deres indtog og konkurrencen tilsyneladende falder til ro.
1 kommentar til Netflix hæver film- og seriebudgettet med milliarder

  1. Bjørn Langkilde - kl. 23:37, 29-01-2019:

    Netflix investerer. Måske kunne man forvente, at de speede lidt op og brugte investeringerne på at følge med. Jeg synes, at det er sørgeligt, at man, fx. ikke nået længere en til 2.sæson af Outlander, mens man hos Viaplay afventer 5.sæson og det er blot én af mange serier, der ikke bliver fulgt til dørs.
    Man kunne også godt ønske sig lidt mere kvalitet og mindre fyld i valget af serier på det nærmest dyreste Netflix abonnement i verden. Det er som om at man har ansat tidligere tv-filmdommer, Ole Michelsen som smagsdommer for at finde de mærkeligste, dogmeprægede noir-film på markedet. Man kunne savne enkle film og serier, der ikke er sorte som The Rain eller Elven.

Skriv kommentar