Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix hæver prisen for nye medlemmer

Netflix hæver prisen for nye medlemmer

22/04/2014 | Flixfilm

netflix pris dk danmarkNetflix har netop offentliggjort deres seneste kvartalsregnskab og her afsløres det at filmtjenesten planlægger en forhøjelse af abonnementsprisen for nye medlemmer for at kunne tilbyde endnu flere film og serier. Alle eksisterende medlemmer vil stadig kunne se Netflix til den nuværende pris, dog kun i en begrænset periode.

Prisstigningen som kommer til at betyde, at amerikanerne skal betale 1-2 dollars mere om måneden for deres abonnement, skal efter planen allerede gennemtvinges i løbet af dette kvartal. Det er usikkert hvilken prisstigning de danske Netflix-medlemmer vil opleve, men man bør nok forvente at prisen hæves med omkring 10 kr. om måneden. Den ekstra indtægt fra prisforhøjelsen skal ifølge regnskabet bruges til at købe rettigheder til flere film og serier for dermed at kunne gøre streamingtjenesten endnu bedre og tilbyde et større udvalg. Netflix Danmark har på nuværende tidspunkt et bibliotek på omkring 2000 film og tv-serier.

LÆS OGSÅ   'Lupin' sætter 'The Queen's Gambit' skakmat

Netflix forventer ikke, at prisstigningen vil få folk til at kvitte deres abonnement da erfaringer fra Irland, hvor prisen blev hævet med 1 euro om måneden i januar, ikke har haft nogle nævneværdig indvirkning på medlemstallet. Netflix er dermed ikke bange for at en højere pris vil skabe en større medlemsflugt.

I kvartalsregnskabet annonceres det ligeledes, at Netflix nu har ialt 48 millioner medlemmer fordelt over mere end 40 lande. Hvor mange danskere som er tilmeldt filmtjenesten fremgår ikke af regnskabet, men undersøgelser har tidligere vist at omkring 400.000 danskere har abonnement til Netflix. En forhøjelse af medlemsprisen på 10 kr. vil dermed betyde at Netflix kan tjene 4 mio. kr. ekstra om måneden på deres danske medlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen1 kommentar til Netflix hæver prisen for nye medlemmer

 1. Mark - kl. 07:37, 24-04-2014:

  Hvis der skal komme den prisstigning i DK , for at Netflix kan få til flere film.
  Ja, så kan man jo spørger Netflix om “hvornår få vi i DK lagt alle de film og serier på Netflix som man har i USA til samme pris ?”
  Så da netflix med den udmelding om flere film og serie for prisstigningen kom, må man da håbe det er ud over alle de film og serier vi mangler i DK som de har i USA til samme pris.
  Ville være rart hvis netflux ville svare på det ? Hvis de læser med her på denne gode hjemmeside.

  Skriv kommentar