Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix hæver prisen i USA

Netflix hæver prisen i USA

08/10/2017 | Flixfilm

Det er ikke kun i Danmark at abonnementsprisen på Netflix stiger. Nu er turen nemlig kommet til streamingtjenestens hjemland, hvor Netflix har annonceret en prisstigning på $1.

Det skriver det amerikanske webmedie Deadline.

Netflix begrunder prisstigningen i samme vendingerne som da prisen steg i Danmark i september; for at streamingtjenesten kan blive ved med at lave, producere og tilføje nye film og serier til tjenesten, samt lave en masse nye funktioner, som dowload, er de nødsaget til at hæve prisen.

Som det var tilfældet i Danmark, som er det kun prisen på det “normale-” og “premium”-abonnement, der stiger. SD-abonnementsprisen forbliver uændret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med de nye prisændringer koster det månedlige Netflix-abonnement således $10,99 om måneden for det “normale”, mens “premium” koster $13,99.

Det vurderes at prisstigningen kommer på det rette tidspunkt, da Netflix har en særdeles stærk lineup klar for de kommende måneder, som blandt andet omfatter nye sæsoner af ‘Stranger Things’, ‘The Crown’, samt storfilmen ‘Bright’ med Will Smith i hovedrollen.

LÆS OGSÅ   Actionfilmen 'Trold' tramper ind på Netflix til december

Det er dog ikke kun Danmark og USA, som må ærger sig over prisstiginger. Også i England, Frankrig, Canada, Tyskland er kunderne blevet bedt om at tage flere penge op af lommen.

Senere i oktober offentliggøre Netflix deres næste kvartalsregnskab, som gerne skulle afsløre om Netflix fortsat formår at tiltrække millioner af kunder til streamingtjenesten eller om at prisstigningen er et udtryk for at der ikke længere kommer så mange penge i kassen.Skriv kommentar